Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Szervíz
Pécs belvárosában jól felszerelt szervizünkben vállaljuk laptopok, tabletek, Apple, PC, asztali számítógépek, monitorok és egyéb komponensek szoftveres és hardveres hibáinak javítását. Mindezt rövid határidővel, és versenyképes árakkal igyekszünk nyújtani, amihez korrekt garanciális hátteret biztosítunk. Bizonyos termékeinket különbözeti áfával értékesítünk!

Egyszerű szoftver telepítéstől akár a legbonyolultabb chipcserékig fordulj hozzánk bizalommal! Alkatrész beszerzésben is állunk rendelkezésedre. Legyen szó új vagy használt eszközről, webáruházunkban kiegészítők, komplett számítógépek, laptopok közül válogathatsz kedvedre.

Az alább látható szervízdíjaink forintban értendőek és 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak irányárak, pontos ajánlatot kérj szervizünktől!
Laptop szervíz
Alaplap javítás 15.000 Ft-tól
Csatlakozó csere 10.000 Ft-tól
Ázott készülék javítása 15.000 Ft-tól
Szoftveres javítás, vírusirtás 6.500 Ft-tól
Kijelző csere 12.000 Ft-tól
Laptop tisztítás, hővezető paszta és gap pad cserével 6.500 Ft-tól
PC szervíz
Hibakeresés 6.500 Ft-tól
Tisztítás, hővezető paszta cserével 6.500 Ft
Alkatrész tesztelés 4.500 Ft
Vírusirtás 6.500 Ft-tól
Tablet szervíz
Csatlakozó csere 10.000 Ft-tól
Érintőpanel csere 14.000 Ft-tól
Szoftveres javítás 6.500 Ft-tól
Az általunk elvégzett javítási munkákra a díjtáblázatban feltüntetett garanciát vállaljuk.

Javítási díjaink nem egységárak. A költséget a javítás minősége, a szaktudás igénye, időszükséglete határozza meg.

Ügyfeleinknek lehetősége van árajánlatot kérni az elvégzendő javításról, illetve a díjtáblázatunkban megjelölt összegek felett valamint a garanciálisból fizetőssé vált javítások esetében, mindenképpen küldünk árajánlatot a javítási költségekről.

Amennyiben a Megrendelő nem kéri a javítást bruttó 5.500,-Ft hibafeltárási díjat számítunk fel, mely összeget akkor is fizetnie kell, ha a javításra vonatkozó vállalkozói szerződés nem jött létre (nem kéri a javítást). Amennyiben 30 naptári napon belül eredeti állapotában visszakerül szervizünkbe a készülék, akkor az eredeti ajánlat feltételeinek megfelelően vállaljuk a javítást.

Ügyfelünknek lehetősége van meghatározni egy “limit” árat javítási költségként, ebben az esetben a javítást csak akkor végezzük el, ha a javítási összköltség ennél alacsonyabb (Ebben az esetben nem küldünk ajánlatot, és nem kell hibafeltárási díjat fizetni).”Limitár” megadását csak az átlagos javítási díj felett fogadjuk el (lásd a díjtáblázatot).

Amennyiben a készülék közölt hibáját tartós tesztünk során sem tapasztaljuk, a díjtáblázatban rögzítettek szerint tesztelési díjat számítunk fel (garanciális készülékek esetén is!). Abban az esetben, ha az ügyfél által észlelt hiba a későbbiekben újra jelentkezne és ezt mi is tapasztaljuk, az előzőleg felszámított tesztelési díjat levonjuk a javítási költségből.

A beépített alkatrészekre a beszállítónk által nyújtott garanciális feltételeket biztosítjuk.

A szerviz az általa beépített anyagokra és az általa elvégzett munkákra az alábbiakban felsorolt feltételek mellett vállal garanciát.

20.000 Ft feletti javítás esetén a (249/2004. (VIII. 27.) kormányrendelet értelmében 6 hónap garanciát vállalunk.

A garancia nem érvényes külső behatás és kopóalkatrészek, valamint előzőleg nem cserélt alkatrészek által létrejövő hiba esetén.

Az ügyfélnek a garanciális javítás iránti igényét előre, a készülék átadásakor jeleznie kell. Utólagosan bejelentett garanciális igényt a szerviz visszautasítja.

A garancia jogszerűségét az ügyfél bizonyítja a számla és a garanciajegy bemutatásával.

A leadott készüléken található számítástechnikai adatok, szoftverek, beállítások, valamint személyes adatok mentése kizárólag a megrendelő feladata. Bármilyen adatvesztésből eredő károkért felelősséget nem vállalunk!
A Alpha Laptopszerviz Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Alpha Laptopszerviz Csapata