Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Kategóriák

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC (MPG Z390M GAMING EDGE AC)

LGA1151, Intel Z390, 4xDDR4, Max:2666MHz, Max:64GB, 2xPCIE16 3.0, 2xPCIE1, 4xSATA3, 5xUSB3.1, 1xUSB3.1C, HDMI, RAID, 7.1, Gigabit, PS2:2 db, DisplayPort, Micro-ATX, SPDIF optikai kimenet, 2xM.2, WiFi, Bluetooth, Csak 8. és 9. generációs processzorokkal kompatibilis
Kategória Termékkategóriák PC alkatrészek Alaplapok Intel LGA 1151 MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC (MPG Z390M GAMING EDGE AC)
Cikkszám 87318
Garancia 36 hónap
Súly 1531 gr
Márka MSI
Gyártói weboldal tovább
Bruttó listaár 70.451 Ft
/darab
ÁFA 27%
Elérhetőség
Kérjük, érdeklődj!
-
+
KOSÁRBA RAKOM
LGA1151, Intel Z390, 4xDDR4, Max:2666MHz, Max:64GB, 2xPCIE16 3.0, 2xPCIE1, 4xSATA3, 5xUSB3.1, 1xUSB3.1C, HDMI, RAID, 7.1, Gigabit, PS2:2 db, DisplayPort, Micro-ATX, SPDIF optikai kimenet, 2xM.2, WiFi, Bluetooth, Csak 8. és 9. generációs processzorokkal kompatibilis

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!

Márka

MSI
MSI

A több, mint három évtizede, egészen konkrétan 1986-ban elstartolt Micro-Star International története egyébként, öt fiatal tajvani mérnök (Jeans Huang, Kenny Yu, Joseph Hsu, Frank Lin és Henry Lu) nagyvállalati menesztésével vette kezdetét, ma pedig már több mint tizenháromezer főt foglalkoztat, mintegy százhúsz országban. És bár kezdetben még valóban csak és kizárólag alaplapokra specializált gyártási tervek szerint dolgoztak, mára laptopok, PC-k, VGA-k, szerverek, sőt még autós szórakoztató elektronikai eszközök is megtalálhatók a repertoárjukban. Az MSI továbbá még azzal is komoly pozíciót szerzett magának a piacon, hogy egészen páratlan módon kommunikált a fogyasztóival, illetve igyekezett a célközönsége igényeihez igazítani saját kínálatát, továbbá folyamatos feedback-et kért a vásárlóktól. Ez pedig teljesen érthető módon jutatta jelentős előnyhöz a piacon, hiszen a felhasználó barát attitűdnél aligha találnánk kifizetődőbb üzletpolitikát. -Olyannyira egyébként, hogy ezt az innovatív filozófiát mostanra a konkurensek sem győzik fejvesztve másolni.

A cég fő profilja az alapítást követő huszonkettedik esztendőre, azaz 2008-ra forrta ki magát azzá, amit a mai napig képviselnek, vagyis akkortájt sikerült betörniük a globális gaming piacra, a Fnatic e-sport szervezet szponzorálásával. A fő csapásirány természetesen azóta is töretlen, ahogyan a termékeik minősége is az idő előrehaladtával exponenciálisan nő, nyoma sincs minőség romlásnak. A világ minden táján szponzorált e-sport team-ek mellett azMSI mára már saját versenyeket, eventeket és game show-kat is szervez, melyek közül a lenívósabb kétségkívül az évente megrendezésre kerülő, MSI Masters Gaming Arena. Ha már innováció, akkor persze az sem elhanyagolható, hogy a világon elsőként az MSI rukkolt elő karbonból és titániumból készült alaplapokkal. Jelen állás szerint, az MSImint mondottam elsősorban a gaming piacra készíti az alaplapokat immáron öt éve, de a PRO sorozatával is elhivatottan igyekszik maradandót alkotni, az úgynevezett blockchain piacon.


A Alpha Laptopszervíz Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Alpha Laptopszervíz Csapata