Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Kategóriák

Msi RX 6700 XT MECH 2X 12G OC (RX 6700 XT MECH 2X 12G OC)

AMD, PCIE, 12GB, GDDR6, 256bit, GPU:2620MHz, RAM:16000MHz, Aktív hűtés, 1xHDMI, 3xDisplayPort
Kategória Termékkategóriák PC alkatrészek Videókártyák AMD Msi RX 6700 XT MECH 2X 12G OC (RX 6700 XT MECH 2X 12G OC)
Cikkszám 14919
Garancia Kattints ide
Márka MSI
Gyártói weboldal tovább
Bruttó listaár 319.414 Ft
/darab
ÁFA 27%
Elérhetőség
3-4 munkanap
-
+
KOSÁRBA RAKOMChip gyártó: AMD
Csatolófelület: PCIE
Maximum GPU órajel: 2620 MHz
Maximum RAM órajel: 16000 MHz
Memória mérete: 12 GB
Memória típus: GDDR6
Memória sávszélesség: 256 bit
Hűtés: Aktív hűtés
DSUB: Nem
HDMI: 1 db
Low Profile: Nem
SLI: Nem
CrossFire: Nem
DisplayPort: 3 db
LAN: Nem

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!

Márka

MSI
MSI

A több, mint három évtizede, egészen konkrétan 1986-ban elstartolt Micro-Star International története egyébként, öt fiatal tajvani mérnök (Jeans Huang, Kenny Yu, Joseph Hsu, Frank Lin és Henry Lu) nagyvállalati menesztésével vette kezdetét, ma pedig már több mint tizenháromezer főt foglalkoztat, mintegy százhúsz országban. És bár kezdetben még valóban csak és kizárólag alaplapokra specializált gyártási tervek szerint dolgoztak, mára laptopok, PC-k, VGA-k, szerverek, sőt még autós szórakoztató elektronikai eszközök is megtalálhatók a repertoárjukban. Az MSI továbbá még azzal is komoly pozíciót szerzett magának a piacon, hogy egészen páratlan módon kommunikált a fogyasztóival, illetve igyekezett a célközönsége igényeihez igazítani saját kínálatát, továbbá folyamatos feedback-et kért a vásárlóktól. Ez pedig teljesen érthető módon jutatta jelentős előnyhöz a piacon, hiszen a felhasználó barát attitűdnél aligha találnánk kifizetődőbb üzletpolitikát. -Olyannyira egyébként, hogy ezt az innovatív filozófiát mostanra a konkurensek sem győzik fejvesztve másolni.

A cég fő profilja az alapítást követő huszonkettedik esztendőre, azaz 2008-ra forrta ki magát azzá, amit a mai napig képviselnek, vagyis akkortájt sikerült betörniük a globális gaming piacra, a Fnatic e-sport szervezet szponzorálásával. A fő csapásirány természetesen azóta is töretlen, ahogyan a termékeik minősége is az idő előrehaladtával exponenciálisan nő, nyoma sincs minőség romlásnak. A világ minden táján szponzorált e-sport team-ek mellett azMSI mára már saját versenyeket, eventeket és game show-kat is szervez, melyek közül a lenívósabb kétségkívül az évente megrendezésre kerülő, MSI Masters Gaming Arena. Ha már innováció, akkor persze az sem elhanyagolható, hogy a világon elsőként az MSI rukkolt elő karbonból és titániumból készült alaplapokkal. Jelen állás szerint, az MSImint mondottam elsősorban a gaming piacra készíti az alaplapokat immáron öt éve, de a PRO sorozatával is elhivatottan igyekszik maradandót alkotni, az úgynevezett blockchain piacon.


Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:

A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft - 250.000 Ft-ig).
A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft - 100.000 Ft-ig).
A 10.000 forintot el nem érő áru fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)
A Alpha Laptopszerviz Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Alpha Laptopszerviz Csapata