Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Kategóriák

Processzor AMD Ryzen 7 3800X 3.9GHz AM4 BOX Wraith Prism RGB hûtõ

AMD Ryzen 7 3700X 3.6GHz AM4 BOX Wraith Prism RGB
Kategória Termékkategóriák PC alkatrészek Processzorok AMD AM4 Processzor AMD Ryzen 7 3800X 3.9GHz AM4 BOX Wraith Prism RGB hûtõ
Cikkszám 31494
Garancia 36 hónap
Márka AMD
Bruttó listaár 126.818 Ft
/darab
ÁFA 27%
Elérhetőség
Rendelésre
-
+
KOSÁRBA RAKOM
AMD Ryzen 7 3700X 3.6GHz AM4 BOX Wraith Prism RGB

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!

Márka

AMD
AMD

Az Advanced Micro Devices, Inc. (AMD) egy félvezetőgyártó vállalat, központja a kaliforniai Sunnyvale-ben található. A név magyarul nagyjából annyit jelent, Fejlett Mikro Eszközök. Az x86-os – vagy PC-kompatibilis – mikroprocesszorok második legnagyobb gyártója, jelentős flashmemória-gyártó. A vállalatot 1969-ben hét társával együtt alapította meg Jerry Sanders, aki egészen 2002-ig elnök-vezérigazgatóként irányította a céget. Az alapítók mindegyike a Fairchild Semiconductor alkalmazottja volt korábban. Ma a vállalat elnöke és vezérigazgatója Lisa Su.

Az AMD elsősorban a PC-kompatibilis Athlon, Duron, Opteron, Turion, Sempron, Phenom, Brazos, Llano, FX Trinity és Ryzen processzorairól ismert, de a vállalat által kifejlesztett chipek és technológiák megtalálhatók számos más elektronikai készülékben is, például konzolokban.


A Alpha Laptopszervíz Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Alpha Laptopszervíz Csapata