Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Kategóriák

Xbox 360 slim. 320GB használt 1 hónap garancia

A csomag tartalma: -Xbox 360 slim 4Gb játékkonzol -fekete kontroller -HDMI kábel -hálózati adapter -kompozit kábel -320Gb-os belső HDD
Kategória Termékkategóriák Játék konzolok Xbox 360 slim. 320GB használt 1 hónap garancia
Cikkszám alpha_simple_899
Garancia 1 hónap
Állapota Használt
Márka Microsoft
Bruttó listaár 35.000 Ft
/darab
ÁFA 0%
Elérhetőség
Raktáron!
-
+
KOSÁRBA RAKOM

A csomag tartalma:
-Xbox 360 slim 4Gb játékkonzol
-fekete kontroller
-HDMI kábel
-hálózati adapter
-kompozit kábel
-320Gb-os belső HDD

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!

Márka

Microsoft
Microsoft

A Microsoftot Albuquerque-ben, Új-Mexikóban alapította 1975-ben Bill Gates és Paul Allen a Micro-soft név alatt, hogy BASIC-fordítóprogramokat fejlesszenek és árusítsanak. A „Micro-soft” (a microcomputer és a software szavak összevonása) nevet Bill Gates használta először egyik Paul Allennek címzett levelében 1975. november 29-én. A „Microsoft” 1976. november 26-án vált bejegyzett védjeggyé.

Ahogy a Microsoft BASIC népszerűsége nőtt, más gyártók átvették annak szintaxisát, hogy megőrizzék a már létező Microsoft BASIC-implementációkkal a kompatibilitást. Emiatt a Microsoft BASIC valóban szabványossá vált, és a termék uralta a saját piacát.

1980 végén az IBM-nek szüksége volt egy operációs rendszerre az új otthoni számítógépükhöz, az IBM PC-hez. A Microsoft Tim Paterson Seattle Computer Products nevű cégétől licencelte a QDOS rendszert, hogy eladhassa azt az IBM-nek az IBM PC szabványos operációs rendszereként. A Microsoft így megvásárolta a QDOS összes jogát 50 000 dollárért, és átnevezte MS-DOS-ra (Microsoft Disk Operating System – lemezes operációs rendszer). Ezt IBM PC-DOS 1.0-ként adták ki a személyi számítógép 1981-es bevezetésekor. Viszont az IBM-mel való szerződéskötéskor a Microsoft megtartotta azon jogait, hogy más számítógépgyártóknak MS-DOS néven licencelhesse a szoftvert. Az 1980-as évek elején hatalmas mennyiségű IBM PC-klón került gyártásra, és a Microsoft gyorsan reagált erre, így megalapozta vezető helyét az operációsrendszer-piacon.

A PC-hardveren futó szoftver nem volt feltétlenül jobb technikailag, mint a lecserélt alapszoftver, viszont sokkal olcsóbb volt. A Microsoft sikere a PC kirobbanására alapult.

A Microsoft ekkorra sokféle szoftverterméket gyártott, beleértve:

a Microsoft Windows operációsrendszer-családot;
fordítóprogramokat és értelmezőket különböző programozási nyelvekhez;
szövegszerkesztőket, táblázatkezelőket és egyéb irodai szoftvereket.


A Alpha Laptopszervíz Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Alpha Laptopszervíz Csapata